Info

Tänne olemme keränneet käytännön tietoa Lakritsi- & Salmiakkifestivaalien kävijöillle

Välttääksemme viimevuotista ruuhkaa ja tungosta olemme tänä vuonna vähentäneet näytteilleasettajapaikkoja ensimmäisessä salissa ja tehneet niistä puoli metriä kapeammat jotta kävijöillä on enemmän liikkumatilaa. Olemme myös vuokranneet vielä yhden suuren salin saadaksemme lisää tilaa. Näin ollen käytössämme on nyt kokonaiset 2500 neliömetriä.

Lipunmyynnin suhteen olemme myös ottaneet toimenpiteitä. Olemme rajoittaneet ennakkolippujen määrää, joiden myyminen loppuu ennen festivaalin alkua Tiketin kautta. Tämän jälkeen lippuja myydään ainoastaan ovella.

Paikka
Lakritsi- & Salmiakkifestivaalit pidetään 27-28 lokakuuta
Wanha Satama, Pikku Satamakatu 1-3, 00160 Helsinki

Aukioloajat
27.10. klo 10-18 ja 28.10. klo 11-17

Liput
13€, ennakkoliput 10€
Lapset alle 10 vuotta ilmaiseksi holhoojan seurassa.
Lipunmyynti: Liput ainoastaan ovelta!

Näin löydät meidät

Vaivattomasti Lakritsi- & Salmiakkifestivaaleille
Wanha Satama sijaitsee Katajanokalla Helsingin keskustassa, jonne on lyhyt kävelymatka Kauppatorilta. Paikalle pääsee näppärästi myös raitiovaunulla 4, joka kulkee Munkkiniemestä Mannerheimintien ja Aleksanterinkadun kautta 5-12 minuutin välein. Lähin pysäkki (Kauppiaankatu) sijaitsee aivan Wanhan Sataman vieressä. Raitiovaunulla nro 5 pääsee myös rautatieasemalta Katajanokalle.

Pysäköinti
Maksullisia pysäköintipaikkoja on rajoitetusti Wanhan Sataman läheisyydessä.

Maksuvälineet
Festivaaleilla voi maksaa kortilla sisäänpääsyn, ravintolassa ja useimmilla näytteilleasettajilla. Valuuttalakien takia ulkomaalaiset näytteilleasettajat hyväksyvät pelkästään käteismaksun, joten muistathan ottaa käteistä mukaasi.

Pankkiautomaatti
Wanhan Sataman lähimmät pankkiautomaatit löydät Viking Linen terminaalista sekä Satamakadun ja Kruunuvuorenkadun kulmasta.

Narikka
Narikkamaksu 2€. Lastenvaunut ilmaiseksi. Kantoreppuja saa lainaksi.

Lastenvaunut
Lastenvaunut voi jättää narikkaan ja kantoreppuja Babybjörniltä on lainattavissa.

Saattajat pääsevät sisälle ilmaiseksi.

Ruoka & juoma
Kahvila ja baari sijaitsee B-salissa.

Sisäänkäynnin viereisessä Wanhan Sataman ravintola Soimassa tarjoillaan ainutlaatuinen brunssi Lakritsi- ja Salmiakkifestivaalien kunniaksi 27.-28.10.
Brunssin hinta 29€ sisältää runsaan alkupalapöydän, kolme herkullista pääruokaa, kolme suussa sulavaa jälkiruokaa ja Arabica kahvia, lakritsiteetä, lakritsijuurella maustetun smoothien sekä Ahvenanmaan omenamehua. Varaa paikkasi sivulta:
www.tableonline.fi/ravintola/wanha-satama#tapahtumat

Allergiat ja dieetit
Festivaaleilla tulee olemaan tarjolla sekä luomu-, gluteenittomia, vegaani-, ym. tuotteita. Jos haluat tietää tarkalleen mitä on tarjolla ota yhteyttä näytteilleasettajiin tai ravintolaan etukäteen.

Näytteilleasettajat löydät täältä.
Täältä voit lukea lisää festivaalin tapahtumista.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tervetuloa lakritsi- ja salmiakkimailmaamme!