Näytteilleasettajat

Lakritsi- & Salmiakkifestivaalien näytteilleasettajat 2018

Anjan Luontoherkku
Anjan Luontoherkun perusajatus on valmistuttaa makeisia terveellisemmistä aineksista, ilman lisäaineita.
Anjan Luontoherkku valmistaa terveellisempää makeaa ilman lisäaineita. Makeisten sokerina on täysruokosokeri, joka valmistetaan sokeriruo’osta puristetusta mehusta kuivaamalla.
Lakritsi- ja salmiakkifestivaaleissa mukana Anjan Luontoherkun tuotteista on muun muuassa Intiaanilakritsi, makuhermoja heläyttelevä spelttilakritsi ja lakritsitoffee, ihanan pehmeä toffee, joka ei  tartu hampaisiin. Tavataan osastollamme!
www.anjanluontoherkku.fi

Arkkikauppa
Arkkikauppa tuo mukanaan käsintehdyt nipsulukkoiset kukkarot ja -laukut. Herkullisia kuoseja ja -kokoja löytyy jokaiseen makuun!
Tuotteemme valmistuvat Seinäjoella, jo vuodesta 2009.
www.arkkikauppa.com

Cotton Candy Shopi
Tervetuloa maistamaan Cotton Candy Shopin ihanaa ja kuohkeaa Salmiakkihattaraa.

Elvari Kurut
www.elvari.fi

Fatalii Gourmet
Fatalii Gourmet on vuonna 2010 perustettu, kotimaisiin chilituotteisiin erikoistunut elintarvikeyritys. Lakritsi- ja salmiakkifestareille osallistumme nyt ensimmäistä kertaa, tuotteinamme kielen mennessään vievä chilisalmiakkitoffee, sekä vähän kovempaa chilipäätäkin päräyttävä Naga Morich -salmiakkijauhe. Lisäksi mukanamme on pieni valikoima muita chilituotteitamme, joilla voit vaikkapa maustaa itse oman salmiakkisi!
Kaikki tuotteissamme käytetty chili on 100% kotimaista ja ilman kemiallisia torjunta-aineita kasvatettua.
www.fataliigourmet.net

Fazer
Fazer on Suomen perinteisimpiä Lakritsin ja Salmiakin valmistajia ja toimii jälleen Lakritsi- ja Salmiakkifestivaalien pääsponsorina.
Fazer on ollut mukana suomalaisen lakritsiperinteen suunnannäyttäjänä jo vuodesta 1928 ja Fazerin salmiakki esiteltiin kuluttajille ensi kerran vuonna 1938. Tänä päivänä Fazerin lakritsi- ja salmiakkituotteet valmistetaan Lappeenrannassa. Uudet tyylikkäät pakkaukset ja yllättävän pehmeä suomalainen lakritsi vakuuttavat myös vaativimmatkin lakritsin ystävät. Kehitämme jatkuvasti uusia tuotteita ja reseptejä sekä lakritsi- että salmiakkituotteisiin. Lakritsi- ja salmiakkifestivaalin Fazerin osastolla pääset tutustumaan vuoden 2019 uutuuksiin, joita et vielä löydä kaupoista! Osastolla on myynnissä myös muita ihania Fazer lakritsi- ja salmiakkituotteita.
www.fazer.fi

Haganol
Haganol on yksi Suomen perinteisimmistä salmiakin valmistajista. Haganolin Apteekin salmiakkia on valmistettu samalla reseptillä jo 1950-luvulta lähtien.Vuonna 1951 Collianderin kemistipariskunta perusti Haganol-nimisen yrityksen Helsingin Haagaan ja alkoi valmistaa salmiakkia omalla reseptillään. Apteekin salmiakiksi nimetyn mustan herkun resepti poikkesi muista salmiakkimerkeistä, koska se ei sisältänyt (eikä sisällä vieläkään!) lainkaan liivatetta tai arabikumia. Tänä päivänä Apteekin salmiakkia myydään paitsi perinteisenä pastillina, myös rouheena, jauheena sekä nestemäisessä muodossa “mixerinä”. Alkutaipaleellaan Apteekin salmiakkia myytiin ainoastaan apteekeissa, mutta nykyään löydät Haganolin tuotteita myös ruokakaupoista.
www.haganol.fi

Halva
Suomalainen Oy Halva Ab on Pohjoismaisten johtavia lakritsinvalmistajia ja keskittynyt vahvasti lakritsin ja salmiakin valmistukseen. Halvan makeishistoria ja perinteet alkavat jo yli 85 vuoden takaa, 1930-luvun Kreikasta. Halvan makeistehdas sai sekä alkunsa että nimensä ensimmäisestä tuotteestaan halvasta vuonna 1931.
Lakritsi- ja salmiakkifestareilla maistellaan Halvan tuoreita & maukkaita lakuja sekä makuhermoja kutkuttavia Halvan salmiakkeja. Valikoima on jälleen erittäin laaja. Tule tekemään taidetta lakuista! Halva tarjoaa lapsille ja lapsenmielisille lakuja & hammastikkuja, joita apuna käyttäen jokainen halukas voi askarrella oman upean taideteoksensa. Kolme parasta palkitaan upealla tuotepalkinnolla, joten muistathan jättää taideteokseesi yhteystietosi.
www.halva.fi

Hattesens Konfektfabrik
Tanskalainen Konfektfabrikkenin englantilainen konvehti och käsiintehtyä käyttäen perinteisiä menetelmiä. Huomaat eron ensimmäisestä haukasta: luonnolliset maut ja aromit ja lakritsin ihanan pehmeä koostumus. Yrityksen motto on ”vähemmän sokeria, enemmän makua”, täten ainoastaan hienoimmat ja parhaaimman laatuiset raaka-aineet ovat käytössä tuotannossa, kuten kuivatut hedelmät ja marjat, kuten myös luonnolliset öljyt ja aromit. Makeiset ovat saatavilla 12 eri makuyhdistelmässä.
www.konfektfabrikken.dk

Haupt Lakrits
Haupt Lakritsi ei halua olla maailman suurin lakritsivalmistaja. Tavoitteemme on valmistaa maailman herkullisinta lakritsia!
Haupt Lakrits valmistaa ja myy makeaa ja suolaista lakritsia, suklaakuorrutettua lakritsia sekä lakritsituotteita ruuanlaittoon ja leivontaan. Tuotteiden alkuperä, valmistusmenetelmät sekä puhtaat raaka-aineet ovat meille tärkeitä.
Haupt Lakrits sijaitsee Tukholmassa ja meidän ensimmäiset tuotteet lanserattiin vuonna 2014.
www.lakrits.se

Hiekkakakku
Hiekkakakun laittoi alulle 15-vuotias tyttö vuonna 2013. Valmistamme kestävän kehityksen periaatteella herkkuaiheisia koruja ja koristeita luonnollisista raaka-aineista. Osastoltamme löydät esim. Pääkallot ja nostalgiset jättimerkkarikorut.
www.hiekkakakku.fi

Huhtasrinteen Kotihunaja
Huhtasrinne on pieni hunajatila Askolasta. Maustetut hunajamme ovat lisäainevapaita, käsintehtyjä ja ja soveltuvat ruokien ja juomien maustamiseen.
www.huhtasrinne.fi

Karkkikauppa Sweetheart
Karkkikauppa Sweetheartista Helsingistä voit löytää useita erikoissalmiakkeja.
Valikoimassa mm. järkyttävän suolaista salmiakkia, useita käsintehtyjä salmiakkeja, turkinpippuripötköjä ja paljon muuta. Festivaaleille luvassa taas kaikkea speciaalia hyvää <3
www.sweetheart.fi

Kouvolan Lakritsi
Suomalaista lakritsia parhaimmillaan. Tervetuloa osastollemme Lakritsi- ja Salmiakkifestivaaleille. Tuomme mukanamme suosittua lakritsiamme , sekä uuden tuotteen joka tuodaan nyt ensimmäisen kerran maailmanmarkkinoille. Tuote jota ei löydy mistään muualta, ja jota me saamme ihan ensimmäisinä yhdessä maistella! Vuodesta 1945 lähtien me olemme valmistaneet lakritsia tinkimättömällä otteella. Ihanan maun takana ovat perinteiset valmistusmenetelmät, oikeat ihmiset, hiottu resepti, sylillinen rakkautta ja toimitusketju joka takaa jokaisen lakritsipalan tuoreuden ja pehmeyden. Kuten oikean lakritsin kuuluu maistua!
www.kouvolanlakritsi.fi

Lakrids by Johan Bülow
Lakritsi on jotain erityistä. Sillä om merkittävä vaikutus ihmisiin – kutsu sitä sitten rakkaudeksi, tai joksin muuksi! Ilman lakritsia, Lakrids by Johan Bülow ei olisi mitä tänä päivänä ovat – maailman ensimmäinen gourmetlakritsin valmistaja. Heidän lakritsi on tehty parhaista ja maukkaimmista raaka-aineista sekä rakkaudesta laatuun ja intohimona tuottaa vain parasta.
Koe se ja nauti siitä – jos uskallat. Lakrids by Johan Bülow – ”Lakritsia rakastaville”.
www.lakrids.nu

Lakritsfabriken – Ensiluokkainen gluteeniton lakritsi
Lakritsfabriken on ruotsalainen vuonna 2011 perustettu lakritsivalmistaja. Yrityksen perustaja, Martin Jörgensen, kehitti lakritsireseptin täysin luonnollisista aineksista. Ensimmäiset lakritsimaut, makea ja suolainen, näkivät päivänvalon lakritsifestivaaleilla Tukholmassa samana vuonna saavuttaen välittömästi valtaisan suosion. Siitä päivästä lähtien Lakritsfabriken on intohimoisesti laajentanut valikoimaansa käsittämään erilaisia variaatioita lakritsista kuten suklaapäällysteiset lakutangot, siirapit, toffeet, jauheet ja juuret. Kaikissa yhdistävänä tekijänä ensiluokkainen lakritsi.
Tänä vuonna on Lakritsifestivaaleilla taas saatavana suurta suosiota saanut Lakritsfabrikenin joulukalenteri.
Suurin osa lakritsoista sisältää transrasvoja, liivatetta ja valkoista sokeria. Lakritsfabrikenin lakritsi ei sisällä mitään näistä. Lakritsfabrikenin lakritsimassa on riisijauhopohjaista ja näin ollen luontaisesti täysin gluteenitonta.
Lakritsfabrikenia edustaa suomessa Ceesta Oy. Ceesta Oy on vuonna 2009 perustettu suomalainen perheyritys, joka on erikoistunut mm. laadukkaiden herkku- ja ruokatarvikkeiden maahantuontiin, tukku- ja jälleenmyyntiin. Lakritsfabriken tuotteita voi ostaa useilta jälleenmyyjiltä sekä meidän omasta myymälästä Helsingistä, osoitteessa Töölöntorinkatu 5 tai verkkokaupastamme www.ceestashop.fi.
www.ceestashop.fi

Lakupäällikkö
Lakupäällikkö on kotimaisen markkinalakun erikoismyymälä jolla on Suomen laajin metrilakuvalikoima. Heillä on myös mukanaan The Fudge Shop englantilaisine fudgeineen monissa eri mauissa sekä toffeeta Grenna Toffeesta.
www.facebook.com/Lakupäällikkö-1526127034272130/

Lakumesta
Lakumesta Oy toiminut yli 20 vuoden ajan. Valmistamme itse kaikki lakritsamme,toffeemme ja marmeladimme.
Uutuuksia tulossa lakritsifestivaalille! ”Mottomme” on makeisia hyvällä maulla!
www.lakumesta.fi

Leppoisasti lakuillen
Graafikon (Miks’ ei! Oy) leikkisä projekti puun ja lakun maailmassa.
Idea syntyi graafikon pähkäillessä mitä kaikkea saisikaan aikaiseksi pihalta ja mökiltä kaadetuista puista ja sahatuista oksista. Jotain herkullisen hauskaa tietysti. Mustan lakun piristeinä vadelmaa, salmiakkia ja sitruunaa.
Omin käsin valmistettuja puulakuja hikeä ja tekemisen riemua säästämättä. Missä kaikessa lakuja voikin nähdä! Metsäkävely saa hetkessä toisen ulottuvuuden – eväänä on parasta olla syötävää lakua ja kielen alle tymäkkää salmiakkia…
www.mikseioy.com 

LIQ
LIQ on suomalainen premium lakritsi joka valmistetaan käsin pienissä erissä.
Lakritsien jännittävät maut ovat ravintoloitsija Tomi Björkin suunnittelemia.
Perinteisen lakritsin lisäksi löytyy monia muita jännittäviä makuyhdistelmiä kuten esimerkiksi kahvi, suolakaramelli ja herkkutatti.
www.liq.fi

Makeistamo
Aidot maut luovat nautinnollisia hetkiä niin arjen harmaudessa kuin juhlan ilossa. Kauttuan Ruukinpuiston monisatavuotiset käsityöperinteet yhdistyvät makuelämyksiin Makeistamon sokeripajassa. Esittelemme festivaaleilla salmiakkiemme lisäksi myös muuta kielen alla sulavaa pastillia. Tervetuloa sinne missä Ruukinpippuri kasvaa – Makeistamolle.
www.makeistamo.fi

Makulaku
Makulaku Lakritsa Oy:n herkullisia tuotteita tehdään Porvoossa ja ensimmäiset lakut valmistettiin vuonna 1998. Lakritsifestivaaleilla on tarjolla laaja valikoima värikkäitä ja maukkaita lakuja.
www.makulaku.fi

Muurahaiskaupa
www.muurahaiskauppa.com

Møn Bolcher & Møn Dragée
Huomaat eron maussa! Käsiintehtyjä kovia dropseja ja drageita The Old Sugar Factorysta joka sijaitsee Møn saarella Tanskassa. Makuelämys koostuu tuotteista tehty korkealaatuisilla raaka-aineilla ja perinteiseillä käsityöllä. Drageita lakritsilla, mantelilla ja saksanpähkinöillä ja useilla muilla mauilla.
www.moen-dragee.dk

Namitupa
Namituvan osastolla pääset karamellitehtaan tunnelmaan ja saat suun makiaksi!
Elämyksiä mielelle ja kielelle
Etelä-Pohjanmaalla Ilmajoella sijaitsee Namitupa, pieni jämäkästi perinteinen karamellitehdas. Vaikka Namituvalla tehdään monipuolisesti hyvää, niin salmiakeistahan tehdas tunnetaan.  Nyt myös Lakritsi- ja salmiakkifestivaaleilla saadaan nauttia lämpimiä maistiaisia tuotannosta, kun Namituvan karamellileipuri valmistaa paikanpäällä salmiakkitikkareita ja prässää vanhalla pillerikoneella puristepastilleja.
Karamellileipuri näyttää, kuinka salmiakkimakeinen syntyy
Karamellien leipominen on kiehtovaa katseltavaa.  Näennäisesti yksinkertaisen työmenetelmän onnistunut toteuttaminen vaatii vuosien harjoittelun ja vahvan näppituntuman.  Nyt festivaaleilla valotetaan valmistuksen saloja työnäytöksin. Jos satut paikalle sopivalla hetkellä, niin saatat jopa päästä leipomaan oman tikkarisi!
Vanhanajan pastillipuristin täydessä vauhdissa!
Tänä vuonna leipurilla on mukana myös antiikkinen pastillipuristin, jonka avulla syntyvät herkulliset salmiakkipuristepastillit.  Hauskaa ja herkullista hommaa!
Olet sydämellisesti tervetullut Namituvan osastolle tutustumaan karamellin valmistukseen, maistelemaan Namituvan suosikkisalmiakkeja sekä tekemähän muruhankintoja!
www.namitupa.fi

Narskuttelu
Narskuttelu Oy on ksylitolituotteita valmistava perheyritys Kiteeltä. Maukkaat ja kotimaiset ksylitolituotteet valmistetaan kaiken ikäisiä ajatellen. Jos lapsen suuhun maistuu perus lakritsi, voi aikuisille maistua salmiakki ja chili-lakritsi. Makuvaihtoehtoja on 19, joten jokaiselle suulle on varmasti oma suosikki näissä tuotteissa. Tästä eteenpäin ksylitolipastillit eivät ole pelkästään lasten oikeus!
Yritys valmistaa myös ksylitoli-mahlahammastahnaa. Vaahtoamaton, herkän suun tuotteesta tulee erikoiserä salmiakin makuisena lakritsi & salmiakki festivaaleille. Uskallatko jäädä ilman?
www.narskuttelu.fi
www.dentalxylitol.com

Nuts N’ More
Gourmeepähkinöitä, -suklaata ja -lakritsia eri päällysteillä ja mauilla suoraan Tanskasta. Yksi suosikeista on valkosuklaa ja sitruunapäällystetty salmiakki. Salmiakin suolainen maku, suklaan makeus ja sitruunan happamuus muodostavat täydellisen tasapainon jota on pakko kokeilla!
www.nutsnmore.eu

Osuuskunta Maitomaa
Janottaako ihan lakusti? Lipitä lakunmakuinen uutuusjuoma Laku Tonkka!
Tonkka on valmistettu Suonenjoella ¬– hellyydellä ja savolaiseen tapaan hötkyilemättä. Osuuskunta Maitomaa näet aloitti vuonna 1915, ja nyt jo saatiin aikaan tämä ensimmäinen oma Suonenjoen-merkkinen tuote ;D
Laktoosittoman Laku Tonkan tunnet lehmäkuosisesta pakkauksesta ja lupsakan lakritsaisesta mausta. Mutta arvaapas, onko juoma väriltään mustaa vai valkoista…? Festareilla sen näet ja maistat!
www.suonenjoen.fi

Panda
Se kuuluisa, ihanan pehmeä Panda-lakritsi valmistetaan perinteisellä keittomenetelmällä, jossa raaka-aineet keitetään taikinaksi ja puristetaan muotoonsa lakritsimestari Väinö Hildenin perintöohjeiden mukaisesti.
Lakritsin valmistus aloitettiin Vaajakoskella vuonna 1927 ja tänä päivänä Pandan lakritsi on Suomen rakastetuinta. Eikä se niin ihmeellistä ole – onhan tässä aika monta vuotta ehditty harjoitella.
www.panda.fi

Petras
Petra Dybsjord on norjalainen lakritsin tuottaja jännittävillä makuyhdistelmillä. Hyvä maku ja luonnolliset raaka-aineet ovat pohjana gluteenittomien luomutuotteiden perustana. Helsingin festivaaleille Petras tuo näytille inkiväärilakritsin makeutettu taateleilla ja maustetulla vadelmalla.
www.facebook.com/petrasgoder

Pieni Suklaatehdas Porvoo
Pieni Suklaatehdas Porvoo syntyi vuonna 2005 keittiömestari Peter Westerlundin intohimosta suklaaseen. Useasti palkitun suklaantekijän tuotannossa keskitytään suklaan
valmistukseen kaakaopavuista. Tärkeimmät kriteerit valmistuksessa ovat ekologisuus, eettisyys ja puhtaus. Yrityksen toiminta on läpinäkyvää alusta loppuun. Kaakaopavut tulevat suklaatehtaalle suoraan viljelijältä, ja tehtaalle pääsee katsomaan miten
valmistusprosessi meillä etenee.
Lanseerasimme viime vuonna Lakritsi- ja salmiakkifestivaaleilla uuden bean-to-bar suklaamme, Licorice 65%. Siitä lähtien tämä tumma lakritsisuklaa on ollut yksi suosikeista, emmekä ole ehtineet valmistaa sitä edes verkkokauppaamme myyntiin. Tänä vuonna
Licorice 65% valittiin kansainvälisessä suklaakilpailussa Euroopan toiseksi parhaaksi suklaaksi omassa sarjassaan(maustettu tummasuklaa). Festivaaleilla voit maistaa, ja tietenkin ostaa itsellesi tai lahjaksi tätä palkittua lakritsisuklaata.
Valmistamme festivaaleille myös erikoiserän tummia salmiakkitryffeleitä. Näitä herkkuja emme enää normaalisti valmista, mutta festivaalien kunniaksi tietenkin! Tuomme
mukanamme valikoiman muitakin salmiakkisuklaitamme, ja maistatamme festivaalivieraille herkullista suklaa-lakritsi teetä. Nami.
www.suklaatehdas.com

PikkuSet
Olemme suomalainen lastenvaatemerkki ja pyrimme valmistamaan vastustamattoman herkullisia vaatteita,
jotka ovat ensisijaisesti lapsen mieleen! Leikittelemme pelottomasti printeillä, väreillä ja muodoilla.
Tunnetuimmat karkki ja laku kuosimme ovat sulattaneet jo monta sydäntä.
Pieneksi jääneen laku jumpsuitin tilalle on aina vain tilattava uusi koko – varoituksen sana siis, näihin jää koukkuun!
www.pikkuset.fi

Salmiakki Manifesto
Salmiakki Manifesto on syntynyt rakkaudesta salmiakkiin. Brändin tuotteet välittävät salmiakin syvintä olemusta ja mustan makeisen dramatiikkaa tuotemuotoilun keinoin. Tuotemallistoon kuuluu koruja ja asusteita, joissa kaikilla on pieni pilkahdus salmiakkia. Tuotteissa käytetyt materiaalit ovat laadukkaita luonnonmateriaaleja – pääasiallisesti nahkaa ja puuta – ja valmistus tapahtuu vastuullisesti ja ympäristöä kunnioittaen. Jokaisen tuotteen mukana asiakas saa pienen erillispakatun salmiakkimaistiaisen.
www.salmiakkimanifesto.com

Scagro
Laadukasta raakalakritsia mailman parhaiden lakritsivalmistajien hyllyiltä vuodesta 1891 lähtien, tanskalaiseen tapaan. Koe useiden ero raakalakritsituotteiden valmistettu lakritsijuuresta, lakritsipulverin ja erinäisten lakritsirakeiden välillä.
www.scagro.dk

Suomen Karamellitehdas
Pieni makeisiin erikoistunut perheyritys aloitti toimintansa vuonna 2015 merikaupunki Kotkassa.
Valmistamme suussa sulavia pehmeitä kermakaramelleja eli fudgea perinteisen englantilaisen reseptin mukaan puhtaista suomalaisista raaka-aineista.
Tarjoamme käsintehtyjä suussasulavia herkkuja ilman keinotekoisia väri- tai lisäaineita. Mukaan tulee Iltalehden Kultainen Pippuri vuoden herkku finalisti, Salmiakki-merisuola sekä muita herkullisia salmiakki & lakritsi fudgeja sekä salmiakki-lakritsi siirappia ja tervasiirappia. Tervetuloa maistelemaan
www.karamellitehdas.fi

Valio
Jäätelöfabriikki on Valio jäätelön koti.
”Idea ei voi olla huono, jos se saa hyvälle tuulelle”. Tästä ajatuksesta kaikki alkoi, ja näin syntyi Jäätelöfabriikki.
Jäätelöfabriikki on pieni, omintakeinen ideapaja ison meijerin sisällä Oulussa. Täällä me jäätelöntekijät teemme rakkaudella varsin erityistä, hyvän tuulen jäätelöä sekä pyrimme jatkuvasti keksimään uusia keinoja, joilla ilahduttaa teitä.
Hymyn eteen teemme siis paljon muutakin kuin jäätelöä, vaikkei usein siihen ei muuta tarvitakaan.
Jäätelö, joka saa hyvälle tuulelle. Se on meistä hyvä idea.
Tervetuloa tutustumaan lisää Valio Jäätelöfabriikkiin ständillemme ja maistelemaan jäätelöitämme!
www.valio.fi

 

Muut osallistujat

Dr. Sugar
Tule Dr.Sugar bloggaaja Jinna Lappalaisen cupcake-workshoppiin koristelemaan oma lakritsainen luomuksesi. Jaa kuva luomuksestasi Instagramissa taggaamalla #drsugar & #lakritsijasalmiakkifestivaalit, paras kuppikakku palkitaan lakritsaisella tuotepaketilla.
Workshopit lauantaina ja sunnuntaina kello 11.00 lähtien 30 minuutin välein. Tulethan ajoissa varaamaan oman paikkasi. Workshop on maksuton ja kesto on noin 15 minuutia.
Blogit.meillakotona.fi/drsugar

Marjon HerkkuKakku
Marjon HerkkuKakku on Porilainen tilauskonditoria jossa perinteisten konditoriatuotteiden sijaan valmistuu asiakkaan toiveiden mukaiset fantasiakakut pienistä suuriin kerroskakkuihin. Marjo on yksi suomen palkituimmista kakkutaiteilijoista ja on saavuttanut mm. Kahdesti kultaa euroopan suurimassa kakkukilpailussa Cake Internationalissa Lontoossa. Marjon erikoisosaamisena on aidonnäköiset sokerikukat ja näyttävät hää-ja juhlakakut.
Marjo kouluttaakin ympäri suomen innokkaita leipureita, harrastelijoita ja yrittäjiä sokerikukkien ja kakunkoristelujen saloihin. Festivaaleilla Marjo pitää sokerikukkakoristekurssia joka myös on yhtenä palkintona lakritsikakkukoristelukisassa.
www.herkkukakku.com

MRossi – Valokuvaajasi
www.mrossi.fi

Somina
Somina toteuttaa somistukset, juhlat ja tapahtumat intohimolla ja tarkkuudella. Sominan Eva rakastaa juhlatunnelmaa, askartelua, järjestelmällisyyttä ja tarinoita. Hoidan tapahtumanne kaikki järjestelyt kokonaispakettina alusta loppuun. Lisäksi voit tilata omaksi tai vuokrata mm. kauniita jättipaperikukkia haluamasi värisinä tai muita somisteita. Toteutan tapahtumiin myös paperikukkaseinämiä valokuvauspisteen tai esim. tarjoilupöydän taustaksi. Lakritsifestivaaleille Sominan suunnittelee ja toteuttaa herkullisen sisäänkäynnin somistukset.
www.somina.fi

Wanhan Sataman ravintola Soima
Sisäänkäynnin viereisessä Wanhan Sataman ravintola Soimassa tarjoillaan ainutlaatuinen brunssi Lakritsi- ja Salmiakkifestivaalien kunniaksi 27.-28.10.
Brunssin hinta 29€ sisältää runsaan alkupalapöydän, kolme herkullista pääruokaa, kolme suussa sulavaa jälkiruokaa ja Arabica kahvia, lakritsiteetä, lakritsijuurella maustetun smoothien sekä Ahvenanmaan omenamehua. Varaa paikkasi sivulta:
www.tableonline.fi/ravintola/wanha-satama#tapahtumat

Sivustoa päivitetään jatkuvasti

 

 

 

 

Tervetuloa lakritsi- ja salmiakkimailmaamme!