Lakritsi- & Salmiakkifestivaalien osallistujat 2017

Sidhuvud

3 Kaverin Jäätelö

Kotimainen jäätelötehdas, jonka me – Heikki, Ilkka ja Sauli – perustimme vuonna 2012.
Teemme niin hyvää jäätelöä kuin ikinä osaamme. Aidot ja intensiiviset makumme syntyvät luonnollisista raaka-aineista, ilman keinotekoisia väri- ja lisäaineita. Valmistamme käyttämämme lakritsijäätelön ja -kastikkeen aivan itse.
Maistatamme Lakritsi- & Salmiakkifestivaaleilla uutta vegaanista Lakritsi&Kookosjäätelöämme. Se sisältää tuhtia lakritsijäätelöä, lakritsikastiketta ja raikasta kookosjäätelöä. Jäätelömakujen tasapaino on siinä täydellinen! Hysteerisen hyvää!
Aiempien vuosien tapaan saatavilla myös on perinteistä Lakritsijäätelöämme. Lakritsin suhteen toimii vanha viisaus – mieluummin överit kuin vajarit!
Tervetuloa herkuttelemaan osastollemme.
www.3kaveria.fi

Anjan Luontoherkku
Anjan Luontoherkku perustettiin vuonna 2004. Ensimmäiset tuotteet olivat marjamarmeladit ja toffeet, jotka tehtiin yhteistyössä mäntsäläläisen Sahlman Makeiset Oy:n kanssa. Kaikki toffeet ja marmeladit ovat gluteenittomia. Maidoton ja gluteeniton quinoasuklaa tuli valikoimiin vuonna 2006. Intiaanilakritsin ensimmäinen erä tehtiin vuonna 2006 koskenkyläläisen Oy Walton’s Ab:n valmistamana. Intiaanilakritsi valmistetaan puhtaasta täysruokosokerista, kristallisuolasta ja jauhona on käytetty luomuspelttijauhoa.
Olemme ainoa täysruokosokerimakeisten valmistuttaja Suomessa. Täysruokosokeri valmistetaan sokeriruo’osta puristetusta mehusta, joka kuivataan miedolla lämmöllä lämmittämällä. Kuivattu mehu jauhetaan ja pakataan. Ihmisen elimistölle hyödyllisiä vitamiineja ja kivennäisaineita säilyy täysruokosokerissa enemmän kuin valkaistussa ja muilla tavoin teollisesti käsitellyissä sokereissa. Sokeria ei myöskään kiteytetä.
Tervetuloa maistelemaan Anjan Luontoherkun Intiaanilakritsia ja lakritsitoffeeta, Walton´sin gluteenitonta lakritsia ja kauralakritsia ja Sahlmanin lakritsitoffeita ja salmiakkitoffeeta.
Tavataan osastollamme!
www.anjanluontoherkku.fi

Arkkikauppa
Arkkikauppa tuo mukanaan käsintehdyt nipsulukkoiset kukkarot ja -laukut. Herkullisia kuoseja ja -kokoja löytyy jokaiseen makuun!
Tuotteemme valmistuvat Seinäjoella, jo vuodesta 2009.
www.arkkikauppa.com 

Brunberg
Brunberg Porvoosta perustettu vuonna 1871 takaa Suomalaisen laadun. Lakritsi, lakritsitoffeet ja myös muut perinteiset tuotteet on tuttuja makuelämyksiä ja muistoja Porvoon matkakohteista. Tule käymään osastollamme, tervetuloa.
www.brunberg.fi

Confetti
Confetti Oy on vuonna 2006 perustettu laadukkaisiin juhla- ja leivontatarvikkeisiin erikoistunut maahantuoja, tukkumyyjä ja vähittäiskauppias. Tuotevalikoimamme on Suomen laajin ja monipuolisin, pyrimme tuotevalikoimamme suhteen olemaan alan edelläkävijä, joten uutuuksia saapuu valikoimaamme säännöllisesti. Kierrämme paljon alan messuja ympäri maailmaa ja haistelemme trendejä tuodaksemme kaikki uutuudet ensimmäisenä Suomeen.
Myymälöidemme sekä verkkokauppamme perustana ovat ehdottoman asiantunteva ja ystävällinen palvelu sekä edullinen & nopea tilausten toimitus asiakkaille. Tervetuloa ostoksille!
www.confetti.fi

Desserter utan Gränser
Salmiakkikola on käsintehty kermakaramelli, jossa on aitoa lakritsia ja salmiakkia. Sitä valmistaa tukholmalainen Desserter utan gränser. Ohje laadittiin vuonna 2010, ja kaikki valmistus tehdään käsin. Salmiakkikolaa myydään tietyissä liikkeissä Ruotsissa, Suomessa ja Saksassa. Salmiakkikola valittiin Ruotsin suosikkilakritsiksi (Sveriges favoritlakrits) vuonna 2013, 2014 ja 2015 Tukholman Lakritsifestivaaleilla. Salmiakkikolan tulee saada sinut tyytyväiseksi makuun – se on filosofiamme.
Desserter utan gränser haluaa tarjota hyviä makuelämyksiä ja inspiroida luovuuteen keittiössä. Tarjoamme myös jälkiruokamaistiaisia ja lakritsimaistiaisia.
www.desserterutangranser.se

Fazer
Fazer on Suomen perinteisimpiä Lakritsin ja Salmiakin valmistajia ja toimii jälleen Lakritsi- ja Salmiakkifestivaalien pääsponsorina.
Fazer on ollut mukana suomalaisen lakritsiperinteen suunnannäyttäjänä jo vuodesta 1928 ja Fazerin salmiakki esiteltiin kuluttajille ensi kerran vuonna 1938. Tänä päivänä Fazerin lakritsi- ja salmiakkituotteet valmistetaan Lappeenrannassa.Fazerin osastolla pääset tutustumaan syyskuussa lanseerattuja upeita Fazer Lakritsi –patukoita. Uudet tyylikkäät pakkaukset ja yllättävän pehmeä suomalainen lakritsi vakuuttavat myös vaativimmatkin lakritsin ystävät. Lakritsin reseptiin on tuotu lisää pehmeyttä yhdistettynä uusin raikkaisiin makuihin, jossa neljä suussa sulavaa ja pehmeää makuvarianttia. Osastolla myynnissä myös muita ihania Fazer lakritsi- ja salmiakkituotteita.Kävijöillä on mahdollisuus osallistua workshopeihin, jossa voi oppia uutta ja päästä vaikuttamaan tuleviin tuotteisiin sekä Fazerin ja Winestaten kehittämään seminaariin, jossa maistellaan Fazer Lakritseja yhdessä viinien kanssa.
www.fazer.fi

Haganol
Haganol on yksi Suomen perinteisimmistä salmiakin valmistajista. Haganolin Apteekin salmiakkia on valmistettu samalla reseptillä jo 1950-luvulta lähtien.Vuonna 1951 Collianderin kemistipariskunta perusti Haganol-nimisen yrityksen Helsingin Haagaan ja alkoi valmistaa salmiakkia omalla reseptillään. Apteekin salmiakiksi nimetyn mustan herkun resepti poikkesi muista salmiakkimerkeistä, koska se ei sisältänyt (eikä sisällä vieläkään!) lainkaan liivatetta tai arabikumia. Tänä päivänä Apteekin salmiakkia myydään paitsi perinteisenä pastillina, myös rouheena, jauheena sekä nestemäisessä muodossa “mixerinä”. Alkutaipaleellaan Apteekin salmiakkia myytiin ainoastaan apteekeissa, mutta nykyään löydät Haganolin tuotteita myös ruokakaupoista.
www.haganol.fi

Halva
Suomalainen Oy Halva Ab on Pohjoismaisten johtavia lakritsinvalmistajia ja keskittynyt vahvasti lakritsin ja salmiakin valmistukseen. Halvan makeishistoria ja perinteet alkavat jo yli 85 vuoden takaa, 1930-luvun Kreikasta. Halvan makeistehdas sai sekä alkunsa että nimensä ensimmäisestä tuotteestaan halvasta vuonna 1931.
Lakritsi- ja salmiakkifestareilla maistellaan Halvan tuoreita & maukkaita lakuja sekä makuhermoja kutkuttavia Halvan salmiakkeja. Valikoima on jälleen erittäin laaja. Tule tekemään taidetta lakuista! Halva tarjoaa lapsille ja lapsenmielisille lakuja & hammastikkuja, joita apuna käyttäen jokainen halukas voi askarrella oman upean taideteoksensa. Kolme parasta palkitaan upealla tuotepalkinnolla, joten muistathan jättää taideteokseesi yhteystietosi.
www.halva.fi

Haupt Lakrits
Haupt Lakrits valmistaa ja myy sekä makeata että suolaista lakritsia, suklaapäällysteistä lakritsia sekä lakritsituotteita ruoanlaittoon ja leipomiseen. Yhteistä yrityksen kaikille tuotteille on tarkkuus alkuperästä, valmistusmenetelmistä ja valmistusaineista. Haupt Lakritsin päämääränä on tuottaa maailman parhainta lakritsia.
www.lakrits.se

Hiekkakakku
Hiekkakakun laittoi alulle 15-vuotias tyttö vuonna 2013. Valmistamme kestävän kehityksen periaatteella herkkuaiheisia koruja ja koristeita luonnollisista raaka-aineista. Osastoltamme löydät esim. Pääkallot ja nostalgiset jättimerkkarikorut.
www.hiekkakakku.fi

Huhtasrinteen Kotihunaja
Huhtasrinne on pieni hunajatila Askolasta. Maustetut hunajamme ovat lisäainevapaita, käsintehtyjä ja ja soveltuvat ruokien ja juomien maustamiseen.
www.huhtasrinne.fi

Karkkikauppa Sweetheart
Karkkikauppa Sweetheartista Helsingistä voit löytää useita erikoissalmiakkeja.
Valikoimassa mm. järkyttävän suolaista salmiakkia, useita käsintehtyjä salmiakkeja, turkinpippuripötköjä ja paljon muuta. Festivaaleille luvassa taas kaikkea speciaalia hyvää <3
www.sweetheart.fi

Kouvolan Lakritsi
Suomalaista lakritsia parhaimmillaan. Tervetuloa osastollemme Lakritsi- ja Salmiakkifestivaaleille. Tuomme mukanamme suosittua lakritsiamme , sekä uuden tuotteen joka tuodaan nyt ensimmäisen kerran maailmanmarkkinoille. Tuote jota ei löydy mistään muualta, ja jota me saamme ihan ensimmäisinä yhdessä maistella! Vuodesta 1945 lähtien me olemme valmistaneet lakritsia tinkimättömällä otteella. Ihanan maun takana ovat perinteiset valmistusmenetelmät, oikeat ihmiset, hiottu resepti, sylillinen rakkautta ja toimitusketju joka takaa jokaisen lakritsipalan tuoreuden ja pehmeyden. Kuten oikean lakritsin kuuluu maistua!
www.kouvolanlakritsi.fi

Laitilan Wirvoitusjuomatehdas
Lakritsi- ja Salmiakkifestivaalit on ainutlaatuinen tilaisuus päästä maistamaan viimeisiä pullollisia Laitilan ihastuttavasta Lakritsi Portterista! Hyödynnä siis tilaisuus ja nautiskele lakritsin ulottuvuuksista festivaaliravintolassa. Laitilan Lakritsi Portterissa maistuu aito Kouvolan lakritsi ja Laitilan täyteläinen portteriolut. Lakritsin ohella oluessa korostuvat hedelmäiset sekä maltaiset maut, ja sen jälkimaku on viipyilevä. Tervetuloa herkuttelemaan Wanhaan Satamaan!
www.laitilan.com

Lakrids by Johan Bülow
Liquorice is something special. It has a remarkable effect on people – call it love, call it something else! But without love, Lakrids by Johan Bülow would never have been what it is today – the world’s first gourmet liquorice. Made of the finest and most tasty ingredients. Because we love quality and only desire to produce the best.
Sense it and enjoy it – if you dare.  LAKRIDS by Johan Bülow – ”For liquorice lovers”.
www.lakrids.nu

Lakritsainen Hyvinvointihuone
Lakritsainen Hyvinvointihuone tarjoilee tänäkin vuonna mahdollisuuden rauhoittumiseen ja rentoutumiseen hierontojen muodossa.
Viikonloppuna yleisön on mahdollista tulla nauttimaan lyhyistä hemmotteluista kuten hartia- ja käsihieronta. Tunnelmassa ja hieronnoissa mukana tietenkin lakritsia! Tänäkin vuonna kotiin voi ostaa pientä kivaa.
www.facebook.com/lakritsainenhyvinvointi

Lakritsfabriken/Ceesta Oy
Lakritsfabriken on ylpeänä voinut esitellä ensimmäisenä Ruotsissa laajan valikoiman gluteenitonta premium-lakritsia. Valikoimaan kuuluvat erimakuiset klassiset mustat lakritsit, herkulliset suklaapäällysteiset lakritstikut, lakritsimantelit, -marjat, -vaahtokarkit ja -toffeet sekä puhtaasta lakritsista valmistetut erilaiset leivontaan ja ruoanlaittoon sopivat lakritsituotteet.
Tämän syksyn uutuus on kauan odotettu Lakritsfabrikenin joulukalenteri. Joulukalenterissa on 24 luukkua, jossa kaikissa rasiallinen sekä tuttuja että uusia jännittäviä lakritsimakuja. Kuten kaikki muutkin Lakritsfabrikenin tuotteet, kaikki kalenterissa olevat lakritsit ovat myös gluteenittomia. Ne ovat valmistettu ilman liivatteita puhtaista ja luonnollisista raaka-aineista. Lakritsfabrikenin joulukalenteria valmistetaan rajoitettu erä, joten kiirehdi Lakritsifestivaaleille hankkimaan omasi. Voit myös tilata joulukalenterin ja muita Lakritsifabrikenin tuotteita Ceestashop.fi -verkkokaupasta.
www.ceestashop.fi
www.lakritsfabriken.se

Lakumesta
Yrityksemme Lakumesta Oy on toiminut Kuusankoskella jo yli 20 vuoden ajan. Valmistamme erilaisia Lakritseja, marmeladeja ja toffeeta.
Pyrimme jatkuvasti kehittämään tuotevalikoimaamme. Superfood uutuuksiamme tällä hetkellä ovat Lisäaineetonmustikkalaku ja Mustikkamarmeladi.
Muitakin uutuuksia tulossa lähiaikoina…
Makeisia hyvällä maulla terveisin Lakumesta Oy.
www.lakumesta.fi

Leppoisasti lakuillen
Graafikon (Miks’ ei! Oy) ja karkkikauppiaan (Karkkikauppa Sweetheart) leikkisä projekti puun ja lakun maailmassa.
Idea syntyi graafikon pähkäillessä mitä kaikkea saisikaan aikaiseksi pihalta ja mökiltä kaadetuista puista ja sahatuista oksista. Jotain herkullisen hauskaa tietysti. Mustan lakun piristeinä vadelmaa, salmiakkia ja sitruunaa.
Omin käsin valmistettuja puulakuja hikeä ja tekemisen riemua säästämättä. Missä kaikessa lakuja voikin nähdä! Metsäkävely saa hetkessä toisen ulottuvuuden – eväänä on parasta olla syötävää lakua.
www.mikseioy.com ja  www.sweetheart.fi

LIQ
LIQ on suomalainen premium lakritsi joka valmistetaan käsin pienissä erissä.
Lakritsien jännittävät maut ovat ravintoloitsija Tomi Björkin suunnittelemia.
Perinteisen lakritsin lisäksi löytyy monia muita jännittäviä makuyhdistelmiä kuten esimerkiksi kahvi, suolakaramelli ja herkkutatti.
www.liq.fi

Lotta Naukkarinen
Lotta Naukkarinen on jo toista vuotta mukana Salmiakki ja Lakritsifestivaaleilla, jossa hän toimii festivaalien juontajana. Lotta haluaa osallistua festivaaleihin sillä hänen mielestään tunnelma festivaaleilla on hyvä, lisäksi on hänestä on mukava päästä tutustumaan lakritsi uutuuksiin.

Makeistamo
Aidot maut luovat nautinnollisia hetkiä niin arjen harmaudessa kuin juhlan ilossa. Kauttuan Ruukinpuiston monisatavuotiset käsityöperinteet yhdistyvät makuelämyksiin Makeistamon sokeripajassa. Esittelemme festivaaleilla salmiakkiemme lisäksi myös muuta kielen alla sulavaa pastillia. Tervetuloa sinne missä Ruukinpippuri kasvaa – Makeistamolle.
www.makeistamo.fi

Makulaku
Makulaku Lakritsa Oy:n herkullisia tuotteita tehdään Porvoossa ja ensimmäiset lakut valmistettiin vuonna 1998.  Lakritsifestivaaleilla on tarjolla laaja valikoima värikkäitä ja maukkaita lakuja.
www.makulaku.fi

Minna bakes Juhlapalvelu
Minna bakes Juhlapalvelu syntyi rakkaudesta makeaan, käsillä tekemiseen sekä visuaalisuuteen. Tuotteidemme kaunis ulkonäkö yhdistyy parhaiden mahdollisten raaka-aineiden kanssa täydelliseksi elämämykseksi. Kaikki tuotteemme valmistetaan käsityönä Vaajakoskella, Keski-Suomessa.
www.minnabakes.com 

Mostar Oy
Lakupäällikkö on kotimaisen markkinalakun erikoismyymälä.

Namitupa
Etelä-Pohjanmaalla Ilmajoella sijaitsee Namitupa. Pieni jämäkästi perinteinen karamellitehdas. Vaikka Namituvalla tehdään monipuolisesti hyvää, niin salmiakeistahan tehdas tunnetaan. Salmiakkinapit, Pirun väkevät Pohjalaiset, Pöyröö puluveri, mango- ja veriappelsiinisalmiakit, vuoden Salmiakki Finlandia- voittaja Rakkaussalmiakki ynnä muut herkut tulevat nyt messuille maisteltaviksi! Maisteltavana myös pari tulevaa salmiakkiherkkua! Luvassa myös karamellileipurin työnäytöksiä!
Olet sydämellisesti tervetullut Namituvan osastolle maistelemaan ja muruhankinnoolle.
www.namitupa.fi

Nammi
Lakritsia Islannista
Tule maistelemaan ja juttelemaan islantilaisesta lakritsikulttuurista Nammin osastolle  nro 14. Lauantaina Pelle Petterson vierailee osastollamme kertomassa Islannin tarunhohtoisesta lakritsista.
*Sterkar Djúpur valittiin kansan suosikiksi Salmiakki Finlandia 2015 –tapahtumassa.
*Lakkrís djöflar oli nominoitujen joukossa Salmiakki Finlandia 2016 –tapahtumassa.
Viitisenkymmentä vuotta sitten islantilaiset lapset alkoivat kiertää  lakritsiremmejä suklaapalojen ympärille, ja näin syntyikin yhtäkkiä uusi menestystuote, lakritsi yhdistettynä  suklaaseen. Hauska on myös islantilaisten tapa juoda cola – ja appelsiinilimonaadeja salmiakkipilleillä! Kokeile ihmeessä!
www.nammi.se

Osuuskunta Maitomaa
Janottaako ihan lakusti? Lipitä lakunmakuinen uutuusjuoma Laku Tonkka!
Tonkka on valmistettu Suonenjoella ¬– hellyydellä ja savolaiseen tapaan hötkyilemättä. Osuuskunta Maitomaa näet aloitti vuonna 1915, ja nyt jo saatiin aikaan tämä ensimmäinen oma Suonenjoen-merkkinen tuote ;D
Laktoosittoman Laku Tonkan tunnet lehmäkuosisesta pakkauksesta ja lupsakan lakritsaisesta mausta. Mutta arvaapas, onko juoma väriltään mustaa vai valkoista…? Festareilla sen näet ja maistat!
www.suonenjoen.fi

Panda
Se kuuluisa, ihanan pehmeä Panda-lakritsi valmistetaan perinteisellä keittomenetelmällä, jossa raaka-aineet keitetään taikinaksi ja puristetaan muotoonsa lakritsimestari Väinö Hildenin perintöohjeiden mukaisesti.
Lakritsin valmistus aloitettiin Vaajakoskella vuonna 1927 ja tänä päivänä Pandan lakritsi on Suomen rakastetuinta. Eikä se niin ihmeellistä ole – onhan tässä aika monta vuotta ehditty harjoitella.
Panda Lakritsin 90. juhlavuosi huipentuu Suomen himotuimman lakritsin jäljittelemättömästä mausta ja muodosta inspiraationsa saaneen ”Lakukka”-malliston esittelyyn. Tervetuloa Pandan lakuloungeen maistelemaan herkullista lakua sekä hypistelemään Lakukka-tuotteita.
www.panda.fi

Pekka Haavisto
Pekka Haavisto kertoo puheenvuorossaan, mitä muistoja salmiakki hänessä herättää. Kun Munkkivuoren apteekin tiskillä seistiin varpaillaan ja ostettiin valkoisessa apteekin pussissa salmiakkijauhoa, tai kun presidentinvaaleissa 2012 liikuttiin paikkakunnalta toiselle Pantterin voimalla.
www.haavisto2018.fi

Pieni Suklaatehdas Porvoo
Festivaaleilla lanseerataan palkitun suklaantekijän Peter Westerlundin (kolmas sija International Chocolate Awards kilpailussa 2017) uusi bean to bar-suklaalevy! Osastolla valmistetaan salmiakkitryffeleitä, joita emme enää muutoin valmista. Salmiakkitryffeli oli pienen suklaantehtaan suosituimpia tryffeleitä, ja moni jäi niitä kaipaamaan kun tryffelit poistuivat tehtaan muuton myötä valikoimista. Nyt festivaaleilla siis vielä kerran: tuoreita salmiakkisuklaatryffeleitä! Myynnissä myös muut suklaiset lakritsi- ja salmiakkiherkkumme!
www.suklaatehdas.com

Pusuki
Pusuki on hyväntuulinen, alunperin kahden naisen musiikillinen irtiotto. Pusuki on viihdyttävää, suomalaista tekstit edellä menevää pop-musiikkia. Pusukin keulahahmot ovat Annika Himberg ja Johanna Kivinen, jotka perustivat yhtyeen helmikuussa 2016. Bändissä soittavat lisäksi kitaristit Henkka Jurvanen ja Valtteri Nurmiranta, basisti Osku Ikävalko sekä rumpali Amit Sood. Pusuki on julkaissut kaksi sinkkua v 2016 ja lisää on tulossa. Levy-yhtiönä toimii Rapu Records.
www.pusuki.com

Ravintola Garden Wanha Satama
Lämminhenkinen Garden tarjoaa messuvieraille tunnelmaa ja ihania makuja. Tule nauttimaan lasillinen kuohuvaa tai syö maukkaan lounaan joka on tehty kauden herkullisista raaka-aineesta
www.wanhasatamaravintolat.fi

Raw ’n More
Raw ’n More on raaka-ruoka kahvila Helsingin Töölössä. Meiltä löydät Helsingin laajin valikoima suolaisia ja makeita raaka-herkkuja. Käytämme luomua ja lähituotettuja raaka-aineita mahdollisimman paljon.
Lakritsi on herkullinen raaka-aine, arvostamme sitä paljon ja valmistamme siitä monenlaista herkkua. Meiltä saa mm ihania lakritsipalloja ja vitriinistä löytyy aina – ainakin yksi – lakritsia sisältävä raakakakku. Mm näitä herkkuja tarjoamme festivaalilla. Tervetuloa tutustumaan meihin ja maistamaan suussa sulavia Raw-lakritsiherkkuja!
www.rawandmore.fi

Real Snacks
Real Snacks on aidosti kotimainen sipsitehdas, joka tuottaa lähiruokaa snacksien muodossa.
Kerromme jokaisessa sipsipussissamme, kenen sopimusviljelijämme perunasta se on valmistettu.
Tiedät, mitä syöt! Pohjois-Pohjanmaan peruna taipuu myös lakritsinmakuiseksi.
Chipventures Salty Licorice on makunystyröitä kutkutteleva suolaisen ja makean lempeä liitto.
Fuusiokeittiötä, kokeilunhalua ja kotimaisuutta samassa pussissa!
www.realsnacks.fi

Salmiakki Manifesto
Salmiakki Manifesto on syntynyt rakkaudesta salmiakkiin. Brändin tuotteet välittävät salmiakin syvintä olemusta ja mustan makeisen dramatiikkaa tuotemuotoilun keinoin. Tuotemallistoon kuuluu koruja ja asusteita, joissa kaikilla on pieni pilkahdus salmiakkia. Tuotteissa käytetyt materiaalit ovat laadukkaita luonnonmateriaaleja – pääasiallisesti nahkaa ja puuta – ja valmistus tapahtuu vastuullisesti ja ympäristöä kunnioittaen. Jokaisen tuotteen mukana asiakas saa pienen erillispakatun salmiakkimaistiaisen.
www.salmiakkimanifesto.com

Somina
Somina toteuttaa somistukset, juhlat ja tapahtumat intohimolla ja tarkkuudella. Sominan Eva rakastaa juhlatunnelmaa, askartelua, järjestelmällisyyttä ja tarinoita. Hoidan tapahtumanne kaikki järjestelyt kokonaispakettina alusta loppuun. Lisäksi voit tilata omaksi tai vuokrata mm. kauniita jättipaperikukkia haluamasi värisinä tai muita somisteita. Toteutan tapahtumiin myös paperikukkaseinämiä valokuvauspisteen tai esim. tarjoilupöydän taustaksi. Lakritsifestivaaleille Sominan suunnittelee ja toteuttaa herkullisen sisäänkäynnin somistukset.
www.somina.fi

Suomen Karamellitehdas
Pieni makeisiin erikoistunut perheyritys aloitti toimintansa vuonna 2015 merikaupunki Kotkassa.
Valmistamme suussa sulavia pehmeitä kermakaramelleja eli fudgea perinteisen englantilaisen reseptin mukaan puhtaista suomalaisista raaka-aineista.
Tarjoamme käsintehtyjä suussasulavia herkkuja ilman keinotekoisia väri- tai lisäaineita. Mukaan tulee Iltalehden Kultainen Pippuri vuoden herkku finalisti, Salmiakki-merisuola sekä muita herkullisia salmiakki & lakritsi fudgeja sekä salmiakki-lakritsi siirappia ja tervasiirappia. Tervetuloa maistelemaan
www.karamellitehdas.fi

Taikuri Kim Wist
Taikuri Kim Wist on suomen kysytyimpiä esiintyjiä. Erittäin hauska ja viihdyttävä koko perheen taikashow tuo iloa tämän vuoden lakritsifestivaaleilla!
www.kimwist.com

Sivustoa päivitetään jatkuvasti