Lakritsi- & Salmiakkifestivaalien osallistujat 2017

Anjan Luontoherkku
Anjan Luontoherkku perustettiin vuonna 2004. Ensimmäiset tuotteet olivat marjamarmeladit ja toffeet, jotka tehtiin yhteistyössä mäntsäläläisen Sahlman Makeiset Oy:n kanssa. Kaikki toffeet ja marmeladit ovat gluteenittomia. Maidoton ja gluteeniton quinoasuklaa tuli valikoimiin vuonna 2006. Intiaanilakritsin ensimmäinen erä tehtiin vuonna 2006 koskenkyläläisen Oy Walton’s Ab:n valmistamana. Intiaanilakritsi valmistetaan puhtaasta täysruokosokerista, kristallisuolasta ja jauhona on käytetty luomuspelttijauhoa.
Olemme ainoa täysruokosokerimakeisten valmistuttaja Suomessa. Täysruokosokeri valmistetaan sokeriruo’osta puristetusta mehusta, joka kuivataan miedolla lämmöllä lämmittämällä. Kuivattu mehu jauhetaan ja pakataan. Ihmisen elimistölle hyödyllisiä vitamiineja ja kivennäisaineita säilyy täysruokosokerissa enemmän kuin valkaistussa ja muilla tavoin teollisesti käsitellyissä sokereissa. Sokeria ei myöskään kiteytetä.
Tervetuloa maistelemaan Anjan Luontoherkun Intiaanilakritsia ja lakritsitoffeeta, Walton´sin gluteenitonta lakritsia ja kauralakritsia ja Sahlmanin lakritsitoffeita ja salmiakkitoffeeta.
Tavataan osastollamme!
www.anjanluontoherkku.fi

Arkkikauppa
Olemme yrittäjäpariskunta Seinäjoelta, toimintamme alkoi 2009, askartelutarvikkeilla ja paperiarkeilla ( josta yrityksemme nimikin on tullut). Pari vuotta kun pyörittelimme papereita, valmistimme ensimmäisen kukkaron, josta alkoikin sitten kukkaroitten ja laukkujen hurja suosio. Nipsulukkoiset kukkarot ja -laukut ovatkin nyt se tuotteemme, joita valmistamme verkkokauppaamme, jälleenmyyjillemme, yhteistyökumppaneillemme sekä omille myyntipaikoillemme ympäri Suomea. Ari leikkaa ja ompelee, Anne jatkaa lukkojen kiinnittämisellä, silittämisellä, pakkaamisella… ( Kyllä, juuri näin päin,  Ari ompelee :))

Työpäivämme ovat pitkiä, vapaapäiviä emmekä lomia oikeastaan tunne enää ollenkaan. Kahvitunnista kuitenkin pidämme huolen, se pidetään joka päivä ja työt unohdetaan hetkeksi. Meille tärkeää on värikkyys, iloisuus, monipuolisuus ja ennen kaikkea laatu. Erilaisia kuoseja meiltä löytyy varmasti reilusti yli sata, kukkaro ja laukkukokoja yhteensä yli kymmenen. Pöllöt, ketut ja muut eläimet, sekä erilaiset herkut kuten lakut ovat suosittuja kuoseja! Meillä on ihana työ, jonka parissa tapaamme mukavia ihmisiä, työ on juuri sitä jota haluamme tehdä vielä pitkään.
www.arkkikauppa.com

Brunberg
Brunberg is an Finnish confectioner founded in 1871 that specializes in luxury chocolate, toffee, LIQUORICE and jelly sweets for a loyal and quality conscious consumer base. You are welcome to taste the best of liquorice in our counter.
www.brunberg.fi

Choklad & Lakrits Sverige
Choklad & Lakrits myy laadukasta suklaata ja lakritsia maailmanlaajuisella tuotevalikoimalla nettikaupassaan sekä kivijalkakaupassa osoitteessa Fridhemsgatan 53 Tukholmassa. Nämä kaupat omistaa festivaalien järjestäjä Tuija Räsänen joka myös on järjestänyt Lakritsifestivaalit Tukholmassa jo vuodesta 2009. Tämän vuoden messuilla Tuija myös pitää olut- ja lakritsimaistatuksen.
www.chokladolakrits.se

Fazer
Fazer on Suomen perinteisimpiä Lakritsin ja Salmiakin valmistajia ja toimii jälleen Lakritsi- ja Salmiakkifestivaalien pääsponsorina.

Fazer on ollut mukana suomalaisen lakritsiperinteen suunnannäyttäjänä jo vuodesta 1928 ja Fazerin salmiakki esiteltiin kuluttajille ensi kerran vuonna 1938. Tänä päivänä Fazerin lakritsi- ja salmiakkituotteet valmistetaan Lappeenrannassa.Fazerin osastolla pääset tutustumaan syyskuussa lanseerattuja upeita Fazer Lakritsi –patukoita. Uudet tyylikkäät pakkaukset ja yllättävän pehmeä suomalainen lakritsi vakuuttavat myös vaativimmatkin lakritsin ystävät. Lakritsin reseptiin on tuotu lisää pehmeyttä yhdistettynä uusin raikkaisiin makuihin, jossa neljä suussa sulavaa ja pehmeää makuvarianttia. Osastolla myynnissä myös muita ihania Fazer lakritsi- ja salmiakkituotteita.Kävijöillä on mahdollisuus osallistua workshopeihin, jossa voi oppia uutta ja päästä vaikuttamaan tuleviin tuotteisiin sekä Fazerin ja Winestaten kehittämään seminaariin, jossa maistellaan Fazer Lakritseja yhdessä viinien kanssa.
www.fazer.fi

Halva
Suomalainen Oy Halva Ab on Pohjoismaisten johtavia lakritsinvalmistajia ja keskittynyt vahvasti lakritsin ja salmiakin valmistukseen. Halvan makeishistoria ja perinteet alkavat jo yli 85 vuoden takaa, 1930-luvun Kreikasta. Halvan makeistehdas sai sekä alkunsa että nimensä ensimmäisestä tuotteestaan halvasta vuonna 1931.
Lakritsi- ja salmiakkifestareilla maistellaan Halvan tuoreita & maukkaita lakuja sekä makuhermoja kutkuttavia Halvan salmiakkeja. Valikoima on jälleen erittäin laaja. Tule tekemään taidetta lakuista! Halva tarjoaa lapsille ja lapsenmielisille lakuja & hammastikkuja, joita apuna käyttäen jokainen halukas voi askarrella oman upean taideteoksensa. Kolme parasta palkitaan upealla tuotepalkinnolla, joten muistathan jättää taideteokseesi yhteystietosi.
www.halva.fi

Haupt Lakrits
Haupt Lakrits valmistaa ja myy sekä makeata että suolaista lakritsia, suklaapäällysteistä lakritsia sekä lakritsituotteita ruoanlaittoon ja leipomiseen. Yhteistä yrityksen kaikille tuotteille on tarkkuus alkuperästä, valmistusmenetelmistä ja valmistusaineista. Haupt Lakritsin päämääränä on tuottaa maailman parhainta lakritsia.
www.lakrits.se

Huhtasrinne
Huhtasrinne on pieni hunajatila Askolasta. Maustetut hunajamme ovat lisäainevapaita, käsintehtyjä ja ja soveltuvat ruokien ja juomien maustamiseen.
www.huhtasrinne.fi

Karkkikauppa Sweetheart/Nammi Godis
Karkkikauppa Sweetheart on sekoitus Pariisia ja Peppi Pitkätossua. Myymälän valikoimissa on ihania herkkuja eri puolilta Eurooppaa.
www.sweetheart.fi

Kouvolan Lakritsi
Suomalaista lakritsia parhaimmillaan. Tervetuloa osastollemme Lakritsi- ja Salmiakkifestivaaleille. Tuomme mukanamme suosittua lakritsiamme , sekä uuden tuotteen joka tuodaan nyt ensimmäisen kerran maailmanmarkkinoille. Tuote jota ei löydy mistään muualta, ja jota me saamme ihan ensimmäisinä yhdessä maistella! Vuodesta 1945 lähtien me olemme valmistaneet lakritsia tinkimättömällä otteella. Ihanan maun takana ovat perinteiset valmistusmenetelmät, oikeat ihmiset, hiottu resepti, sylillinen rakkautta ja toimitusketju joka takaa jokaisen lakritsipalan tuoreuden ja pehmeyden. Kuten oikean lakritsin kuuluu maistua!
www.kouvolanlakritsi.fi

Lakrids by Johan Bülow
All loyal liquorice lovers and future liquorice enthusiasts can taste their way through the various exiting editions of LAKRIDS by Johan Bülow. The gourmet liquorice is gluten free and made with love in Copenhagen. Experience both the sweet and salty side of liquorice when we explore how liquorice functions as a spice.
www.lakrids.nu

Lakritsfabriken/Ceesta Oy
Lakritsfabriken – Ensiluokkainen gluteeniton lakritsi.
Lakritsfabriken on ruotsalainen vuonna 2011 perustettu lakritsivalmistaja. Yrityksen perustaja, Martin Jörgensen, kehitti lakritsireseptin täysin luonnollisista aineksista. Ensimmäiset lakritsimaut, makea ja suolainen, näkivät päivänvalon lakritsifestivaaleilla Tukholmassa samana vuonna saavuttaen välittömästi valtaisan suosion. Siitä päivästä lähtien Lakritsfabriken on intohimoisesti laajentanut valikoimaansa käsittämään erilaisia variaatioita lakritsista kuten suklaapäällysteiset lakutangot, siirapit, toffeet, glögit, jauheet ja juuret. Kaikissa yhdistävänä tekijänä ensiluokkainen lakritsi. Suurin osa lakritsoista sisältää transrasvoja, liivatetta ja valkoista sokeria. Lakritsfabrikenin lakritsi ei sisällä mitään näistä. Lakritsfabrikenin lakritsimassa on riisijauhopohjaista ja näin ollen luontaisesti täysin gluteenitonta.
Lakritsfabrikenia edustaa Suomessa Ceesta Oy. Ceesta Oy on vuonna 2009 perustettu suomalainen perheyritys, joka on erikoistunut mm. laadukkaiden herkku- ja ruokatarvikkeiden maahantuontiin, tukku- ja jälleenmyyntiin. Lakritsfabriken tuotteita voi ostaa useilta jälleenmyyjiltä sekä meidän omasta myymälästä Helsingistä, osoitteessa Töölöntorinkatu 5 tai verkkokaupastamme.
www.ceestashop.fi

LIQ
Uutuuslakritsi Liq on suomalainen käsityönä valmistettu gourmet lakritsi. Lakritsien jännittävät maut ovat ravintoloitsija Tomi Björkin suunnitelemia.
www.liq.fi

Namitupa
Etelä-Pohjanmaalla Ilmajoella sijaitsee Namitupa. Pieni, jämäkästi perinteinen karamellitehdas.  Vaikka Namituvalla tehdään monipuolisesti hyvää, niin salmiakeistahan tehdas tunnetaan.  Siitä ajatuksesta salmiakkinappien seuraksi syntyneet Pirun väkevät Pohjalaiset, Pöyröö puluverit,  mango- ja veriappelsiinisalmiakit, chiliset Hirmu Häjyt ynnä muut herkut tulevat nyt messuille maisteltaviksi. Olet sydämellisesti tervetullut Namituvan osastolle maistelemaan ja ”muru hankinnoolle”.
www.namitupa.fi

Ravintola Garden Wanha Satama
Lämminhenkinen Garden tarjoaa messuvieraille tunnelmaa ja ihania makuja. Tule nauttimaan lasillinen kuohuvaa tai syö maukkaan lounaan joka on tehty kauden herkullisista raaka-aineesta
www.wanhasatamaravintolat.fi

Somina
Somina toteuttaa somistukset, juhlat ja tapahtumat intohimolla ja tarkkuudella. Sominan Eva rakastaa juhlatunnelmaa, askartelua, järjestelmällisyyttä ja tarinoita. Hoidan tapahtumanne kaikki järjestelyt kokonaispakettina alusta loppuun. Lisäksi voit tilata omaksi tai vuokrata mm. kauniita jättipaperikukkia haluamasi värisinä tai muita somisteita. Toteutan tapahtumiin myös paperikukkaseinämiä valokuvauspisteen tai esim. tarjoilupöydän taustaksi. Lakritsifestivaaleille Sominan suunnittelee ja toteuttaa herkullisen sisäänkäynnin somistukset.
www.somina.fi

 

Sivustoa päivitetään jatkuvasti